dilluns, 30 de setembre del 2013

Tallers d'scrapbooking

Ets creatiu? Has sentit a parlar de l'scrap? T'agradaria fer-ne un curs?

-Dies: divendres 8, 15, 22 i 29 de novembre de 18:00 a 20:00
-Adreçat a joves (de 12 a 29 anys)
-Lloc: Local Jove de Celrà
-Contingut:
  · Introducció a l'scrap
  · Realització d'una llibreta
  · Realització d'un quadre de sobretaula
  · Realització d'un LO

-Inscripcions: joventut@celra.cat / PIDCE (2a hora del pati) / Local Jove de Celrà / BAIXA'T LA INSCRIPCIÓ

Formació a càrrec de Llum Valle

-Gratuït amb el Carnet Descompte Jove (el primer dia haureu de portar una fotografia (millor impresa en paper reciclat 12cm x 8cm), tisores, regle, retoladors de punta fina, llapis, cúter i cel·lo de doble cara. Si no en teniu, des del local jove ús en podem deixar).

  "L’scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com la retallada, enganxat o collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les fotografies, cartes, petits escrits,...s'aplica també a diaris, targes, poemes, invitacions o tot allò que et proposi la imaginació. Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb adorns de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, reblons, fils ...) sobre cartró, fusta, paper i amb diversos estils, des del més sofisticat fins el més senzill, depenent del gust personal i sempre amb el que tinguem per casa. Ho reciclem tot!
Per mi l’scrap (com m’agrada anomenar-lo) és el camí per on arribes al món de les emocions. En ell imagines i crees, com a la vida mateixa! T'animes a descobrir-lo?". Llum Valle.​​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada